Tancar
Type at least 1 character to search
Back to top

Som Gent de Profit

Som Gent de Profit és una campanya de l’Agència de Residus de Catalunya adreçada a la ciutadania. El seu objectiu és conscienciar a la població del cost econòmic, social i natural del malbaratament alimentariAnthesis Lavola vam crear la imatge de la campanya, així com una exposició itinerant per donar-la a conèixer i fomentar la reducció del malbaratament alimentari. 

El disseny del logotip fa èmfasi a la paraula “Som” i “Gent” per interpel·lar a la ciutadania i incloure-la al missatge que es vol transmetre. Els colors usats, el verd i el marró, fan referència al reciclatge i la sostenibilitat (el verd) i a la fracció orgànica (el marró). El primer està més present en els diferents elements dissenyatsLa iconografia usada està inspirada amb el menjar i la cuina a través d’aliments, estris de cuina, etc.  

Per altra banda, l’exposició recrea espais domèstics per conscienciar sobre com tots podem reduir el malbaratament a les nostres llars. Es planteja amb format modular, flexible, adaptable a diferents espais i amb criteris de sostenibilitat. Alhora, incorpora panells manipulables per a la seva interacció.  

post_gentdeprofit_1
post_gentdeprofit_2
post_gentdeprofit_3
post_gentdeprofit_4
post_gentdeprofit_5
post_gentdeprofit_6
post_gentdeprofit_7
Projectes relacionats