Tancar
Type at least 1 character to search
Back to top

Recircula pel CIVRM

El Consorci per al tractament de residus sòlids urbans del Maresme s’encarrega de la gestió de la fracció resta generada als municipis associats. Aquesta gestió es du a terme al Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme (CIVRM). Amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta instal·lació i sensibilitzar a la ciutadania respecte la gestió i tractament dels residus, a Anthesis Lavola conceptualitzem un programa de visites guiades i tallers didàctics per a grups escolars. 

L’activitat que desenvolupem, “Recircula pel CIVRM”, consisteix en la col·locació de diferents peces a les màquines existents a la instal·lació en el seu lloc corresponent dins del circuit que segueixen els residus que es gestionen.

Hem dissenyat i produït els elements de l’activitat entre els que hi ha una lona circular que representa el circuit de cintes transportadores i diverses peces de fusta amb il·lustracions de les màquines. L’estil gràfic és clar, net i usa imatgeen format iconogràfic per facilitar la bona comprensió del funcionament del CIVRM. 

post_unvoltresidus1
post_unvoltresidus2
post_unvoltresidus3
post_unvoltresidus4
post_unvoltresidus5
post_unvoltresidus6
Projectes relacionats