Tancar
Type at least 1 character to search
Back to top

Memòria de sostenibilitat EXL Service

A EXL Service la sostenibilitat se situa al centre del seu negoci i ho reafirma a les seves memòries de sostenibilitat. A través de la implicació amb la comunitat, la protecció del planeta, el foment de la diversitat i la implementació de pràctiques responsables, buscar generar un impacte positiu a l’entorn, els clients i el sector. Les accions desenvolupades durant l’últim any es mostren a la memòria de sostenibilitat de 2020, realitzada per Anthesis Lavola.

Per aquest projecte internacional, hem elaborat el document perquè sigui visualitzat en format digital, però també hem dut a terme una adaptació perquè pugui ser impresa en cas que es vulgui tenir en paper.

Seguint el rebranding que va tenir lloc a l’inici del projecte, el disseny del document parteix de la nova gamma cromàtica i la tipografia de la marca. Les fotografies usades són en blanc i negre i es combinen amb les línies fines de les taules i els gràfics. Aquests elements, junt amb les pàgines de marges amples i els espais en blanc, donen com a resultat una peça neta i sòbria que sintetitza la nova direcció gràfica.

Data

2021

Enllaç

post_EXL1
post_EXL2
post_EXL3
post_EXL4
post_EXL5
Projectes relacionats